четвер, 5 липня 2018 р.

Літній інститут 2018 р.

Світовий конгрес українців (СКУ) організовує роботу Літнього інституту для вчителів України, який відбудеться з 3 по 14 липня у Льв
3 липня 2018 р. у Львові, Україна, розпочав свою роботу Літній інститут 2018 р., діяльність якого організовує Світова координаційна виховно-освітня рада (СКВОР) Світового конгресу українців (СКУ) .

        В роботі Літнього інституту бере участь команда нашої школи в складі директора, заступника директора , учителя природознавства, учителя української мови, учителя іноземної мови та шкільного психолога.
Під час роботи літнього інституту викладачі Канадського університету з м.Торонто а також викладачі Львівського обласного інституту післядипломної освіти (ЛОIППО) та методисти Науково-методичного центру освіти Львова діляться досвідом з освітянами опорних шкіл Львівщини. Особлива увага  надана методам роботи з віковою категорією учнів 5-9 класів.
   Літній інститут започатковано при Інституті професійного розвитку вчителів (ІПРВ), який було створено при СКВОР у 1992 р. для поширення серед освітян України сучасних методик навчання і демократичних засад керівництва педколективами, вироблення умінь працювати в період змін й інформаційної війни та для вироблення навичок самоосвіти і постійного самовдосконалення. Директором ІПРВ-СКВОР є колишня голова СКВОР Надія Луців.Світлина від Надії Кондрашової.Світлина від Надії Кондрашової.Світлина від Надії Кондрашової.Світлина від Natalia Dragan.Світлина від Natalia Dragan.Світлина від Natalia Dragan.
Світлина від Natalia Dragan.

Немає коментарів:

Дописати коментар