понеділок, 18 грудня 2017 р.

КРАЙ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ

   Учасники гуртка «Юні екскурсоводи» опорного закладу"Рудківська СЗШ  I-III ступенів імені Володимира Жеребного" Аліна Мишовода та Вікторія Лучечко  разом з керівником гуртка Музикою Н.І. стали учасниками обласного етапу  Всеукраїнського конкурсу  екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» , що відбувся 15 грудня у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».
  Конкурс проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; розвитку музейної справи в загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах.Перед учасниками конкурсу стояли складні завдання : широко розкрити зміст екскурсії, творчо поєднати показ і розповідь екскурсійного матеріалу, продемонструвати майстерність екскурсовода- вміння чітко, логічно, послідовно висловлювати свої думки , показати культуру мовлення- володіння літературною мовою та мовними засобами, образність, вдале використання цитат, віршів, епітетів, порівнянь. З цим завданням учасники конкурсу впоралися,гідно провели віртуальну екскурсію на тему «Вічна пам’ять героям полеглим,честь і слава героям живим» у Музеї новітніх героїв і отримали  заслужену перемогу. Вітаємо юних екскурсоводів і бажаємо їм успіху в II турі


Світлина від Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму.Світлина від Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму.

Немає коментарів:

Дописати коментар