четвер, 11 травня 2017 р.

Освітянська спільнота Городоччини завітала у Рудківську школу



   Сьогодні Pудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного зустрічала освітянську спільноту Городоччини. Зустріч відбулася з ініціативи начальника відділу освіти Городоцької РДА Яскевича Ігора Антоновича та голови асоціації директорів шкіл, директора Дубаневицької ЗОШ І-ІІ ступенів імені Івана Альберта, Маковецького Віталія Володимировича.
  Метою зустрічі був обмін досвідом роботи щодо впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність та  навчально-виховний процес.
   Директор школи Кондрашова Н.І. презентувала досягнення та наробки колективу та поділилася планами на майбутнє щодо реалізації освітньої реформи. Розкрила основні аспекти діяльності опорної школи та її роль у забезпеченні доступного освітнього простору для учасників навчального процесу.
   Заступник директора з ІКТ Сімченко С.О. ділився досвідом роботи щодо моделі моніторингу запровадженої у школі.
   Заступник директора з НВР Білинська-Слотило О.В. запропонувала учасникам зустрічі ознайомитися з мережевими проектами та ефективністю їх використання в організації методичної роботи, та наголосила на вагомій ролі створення дистанційної підтримки та та віртуального навчального середовища.
   Учасники зустрічі відвідали музей Новітніх героїв, вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклали квіти до каплиці Світлої пам'яті Володимира Жеребного на тереторії школи.
  Учасники зустрічі домовились про загальну співпрацю щодо обміну досвідом.

Немає коментарів:

Дописати коментар